Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Willem II wisselt doelman

Willem II heeft een nieuwe eerste doelman. Mattijs Branderhorst verving Timon Wellenreuther afgelopen weekend tegen FC Twente (3-1) en mag blijven staan.

Wellenreuther is inmiddels hersteld van een knieblessure, maar een rentree zit er niet in. Willem II-trainer Erwin van de Looi kiest voorlopig voor Branderhorst, te beginnen met de vrijdagwedstrijd tegen FC Groningen. "Hij straalt rust uit en communiceert goed met zijn verdedigers", motiveert van de Looi zijn keuze tegenover het Brabants Dagblad.

"Sinds ik bij Willem II in dienst ben heb ik Branderhorst steeds zien groeien. Bij de wedstrijden in de voorbereiding en rond de interland-weekeindes maakte hij een goede indruk. Op de trainingen ook."

Branderhorst krijgt het volledige vertrouwen. "De rangorde van keepers verandert niet als hij een keer een foutje zou maken. Het begrip definitief bestaat niet in het voetbal. Maar het is duidelijk dat Branderhorst nu een serieuze kans krijgt", aldus Van de Looi, die zegt dat Wellenreuther teleurgesteld is. "Het zou pas vreemd zijn als hij anders op zo'n beslissing zou reageren."