Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Kritiek op Koeman zwelt aan

Ronald Koeman is niet de juiste man om Everton uit het slop te trekken. Dat stelt Simon Jordan, die zeer kritisch is op de Nederlandse manager na de 1-2 nederlaag tegen Olympique Lyon in de Europa League.

"Er zijn veel dingen die kloppen bij Everton, maar ik betwijfel of dat voor de manager geldt", zegt Jordan, voormalig eigenaar van Crystal Palace, tegen Sky Sports. "Hij ziet er aan de zijlijn gehavend uit. Hij lijkt te zijn aangekomen en ziet er verwilderd uit. Hij lijkt niet op iemand die de situatie onder controle heeft."

"Ik denk dat hij graag de schuld bij anderen legt, omdat hij een hoge dunk heeft van zichzelf", vervolgt Jordan. "Hij zei dat hij bezorgd was, daar hou ik niet van en dat wil ik niet horen. Ik wil horen dat hij zich bewust is van de situatie en dat hij probeert het tij te keren. Everton is een club waarvan verwacht wordt dat ze winnen van Burnley en Brighton, maar dat lukte niet."

Jordan denkt dat Koeman zich zorgen moet maken. "Hij is de leider en moet het team aan het voetballen krijgen. Dat gaat niet vanzelf, dat is zijn werk."