Winkelmand
Niets geplaatst.
  Totaal prijs: € 0.00
HOMEOVER ONSNIEUWSSHOPCURSUSSENNIEUWSBRIEFCONTACT
Keizer: "kijk alleen naar eigen team"

Marcel Keizer kijkt met een schuinoog naar de defensieve problemen bij Feyenoord, maar is niet van plan zijn opstelling daarop aan te passen. De Ajax-coach zoekt zelf nog naar vastigheden in zijn laatste linie.

"Ik ga mijn opstelling niet aanpassen als er bij Feyenoord iemand afhaakt", zegt Keizer tegen Ajax Life. "Ik kijk liever hoe wij ervoor staan, we zijn ook nog steeds in ontwikkeling. We staan al een paar weken in dezelfde opstelling, maar er kan nog steeds gewisseld worden." Daley Sinkgraven is bijvoorbeeld weer fit. "Daley speelde vorig seizoen volop met een paar jongens die nu een basisplaats hebben."

De trainer sleutelt nog aan zijn ideale afstelling. "We zijn nog bezig met onze eigen problemen in verdedigend opzicht. Als ik wil profiteren van Feyenoords zorgen, moet ik weten wie er bij hun spelen. We hebben wel een kleine indicatie, maar weten het nog niet. Ik kijk ook niet naar wie er niet zijn, ik kijk veel liever welke spelers wel beschikbaar zijn. Ik kijk hoe Ajax ervoor staat, wat is ons beste team?"

"We hebben gelukkig weer wat stappen omhoog gezet, dan ga ik niet kijken naar de tegenstander", vervolgt Keizer. "Als je achttien gelijkwaardige, goede spelers hebt, kun je per wedstrijd kiezen wie je opstelt. Daar zijn wij nog niet aan toe. Onze eigen vastigheden zijn het belangrijkst. Dan kunnen we zondag altijd nog zeggen: meer druk op die en die Feyenoorder."